Sista dagen 2012

Hola! Nu sitter jag i soffan efter att ha ätit en trerätters-middag hemma hos våra kompisar! Allt va jätte gott förutom förrätten, de va lite för mycket sallad, jag äter ju typ inga grönsaker så den var tyvärr inget för mig. Menmen....
Vi har börjat smälla några smällare för vi har en "tradition" att smälla varje timma från klockan sex och varje halvtimme sen klockan nio.
Men nu ska jag nog ta och vara social!
Kramar Sarah♡


God Mornin'

God Morgon! För min del är de iaf morgon nu. Jag ligger i sängen och äter frukost. Idag är de ju nåårsfton. Kulkul!!
Efter att jag har ätit frukost så ska jag fixa lite till ikväll och sen drar jag iväg och fixar hemma hos dom som jag berättade igår.
Dehär kanske blir de ända inlägget idag förutom ett tidsinställt som kommer senare. Men ni får ha de så bra så uppdaterar jag när jag kan.
 
Fina blder på min stora nalle. Hahhah....
Kramar Sarah♥

2012-12-30

Hej! Idag vaknade jag vid 11.00 och gick upp och åt frukost snabt för att sen fixa mig och åka ner och kolla när min kusin och en liten kompis spela s:t cupen. Och sen gick jag och mamma lite i centrum och där handlade jag tex grejer till naglarna, ögonskugga och lite annat. Sen åkte vi hem och då bakade ajg biskvier som jag berättade förut. De va vad jag gjorde idag tror jag. Tyvärr kommer de inte komma upp någon video idag men vi får se om de kommer imorgon för jag vet inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera imorgon eftersom att de är nyårsafton och kl 15.00 ska jag iväg till en "kompis" (alltså mamman i den familjen som vi ska fira nåår hos) och fixa hennes hår och kanske sminka henne. De va faktiskt hon som frågade mig och jag har ju inget annat för mig så jag sa att jag kunde. De kommer säkert bli kul oxå tror jag.
Men jag uppdaterar så mycket jag kan imorgon, jag lovar.... NU ska jag nog kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries.
Kramar Sarah♥

Bakar

Hejsan! Just nu håller jag på att baka biskvier med vit choklad och hallon.
De har gått ganska bra hittills men jag vet inte hur de ska gå när jag sätter på chokladen men vi får se. Jag har gjort lite olika saker idag bla handlat lite. Men de får ni veta seeen. Haha. Nej jag skoja men vi hörs sen.
Kram Sarah♥

Gårdagen & Dagen

 
Hejsan! Igår spelade vi tre matcher, och jag kom som jag trodde i lättlaget. Och alla dom matcherna gick skit. Och när jag kom hem från sista matchen va jag så jävla förbannad så de va inte sant asså. Men vi gik vidare till B-slutspel och spelade två matcher idag men båda gick lika dåligt som igår. Sista matchen idag kanske var lite bättre, vi gjorde iaf ett mål men aa..... Jag har inget att säga.
 
Jag ber om ursäkt för dehär inlägget, de är inte meningen att jag ska uttrycka mig såhär på bloggen men jag måste få skriva av mig någonstans. Egentligen skulle jag kunna skriva flera sidor om hur jag känner för denhär cupen och hur arg jag va och är just nu men de tänker jag inte göra. Jag lämnar de bakom mig men jag kommer nog inte kunna glömma detta i första taget. Är väldigt upprörd och förbannad på laget och allt nu. Så vi hörs mer imorgon och så kanske de kommer en video oxå. Vi får se...
Kram Sarah♥
 
 
 

Dålig dag

Hej! Nu har jag kommit em efter dagens matcher och de gick skit rent utsagt men jag berättar mer när jag kommer upp från duschen och har ätit! Kram så länge.


S:T cupen idag

Hej! Jag har sitter i soffan nu och kollar på tv och snart ska jag äta lunch och sen ska  jag tagga till S:t cupen.
Jag ska ju spela den idag, aantingen spelar jag första matchen vid fem eller så spelar jag första vid sex tror jag men vi får se vilket lag jag hamnar i. Jag tror att jag kommer i lätt laget eftersom att jag har varit sjuk väldigt mycket och mitt knä har typ blivit konstigt ibland. Men men.... De spelar ingen roll. Bara jag får spela så blir jag glad.
En bild från i sommras när vi skulle spela match mot föräldrarna

BatMan - The Dark Knight Rises

Hej! Nu sitter jag och Adam i sofan och kollar på Batman. Vi började kolla på de för några veckor sen men vi såg inte klart de men nu ska vi se klart! Den är grymt bra...!
Imorgon lite senare på dagen ska jag iväg och spela s:t cupen, ska bli jätte kul. För er som inte vet vad de är så är de Europas största inomhustunering(fotboll) och de är varje år här precis där jag bor. Brabra.
Nu ska jag kolla. Kramar Sarah♥
 

Julklappar 2012

 


Weheartit

Just nu håller en video på att laddas upp men de tar typ hundra år så jag laddar upp de så fort de blir klar. Tänkte bara berätta de. De är min första videoblogg någonsin i hela världshistorien. Coolt va? Nej, jag skoja bara men här får ni lite fina insperations bilder från weheartit....
 
 
 

God Natt

God Natt säger jag nu med VeckoRevyn och blommig pyjamas!♥

Bästa julklapparna

Hejsan! Jag vet att jag inte uppdaterade igår men jag var så tröttt så jag orkade inte göra någontin. Men idag därimor var jag på träning vid 10 sen slutade den 12 och då duschade jag i hallen och därifrån drog familjen direkt in till stan på rean. Vi bytte lite saker som vi fått i  julklapp, bla mina Hunters don var rätt storlek men dom görs i serienummer och mina hade två olika serienummer så dom såg lite olika ut. Ena var liiiite lägre och de är som ett litet mönster längst fram och de såg annorlunda ut så då skulle vi byta dom på Åhlens men där var dom slut. Då lämnade vi tillbaka dom och gick till NK men där var dom oxå slut men jag passade på att köpa en väska där eftersom att ajg fick pengar av farfar och Gunilla så då köpte jag en Longchamp. Mamma hade typ tänkt köpa de till mig men hon visste inte vilken jag ville ha så jag fixade själv istället.
Sen gick vi till flera andra butiker men antingen var dom slut eller så hade dom inte.
Men sen gick vi in på Best of Brands och där va de bara ett par kvar men de va i min storlek!! Wooohoo. Så nu har jag äntligen ett par! ♥
Sen fixade vi lite andra saker och sen drog vi hemmåt. Och nu ligger jag i min säng och är jätte trött men jag ska inte sova ännu. Jag tror jag ska gå ner och kolla på Liverpool. Dom leder redan med 1-0!
 Kramar Sarah♥

God Jul!

 
 

Julklapparna från igår

 
Hej!
Idag har jag varit och upptagen hela dagen enda tills nu. Direkt efter frukost gjorde jag köttbullar till imorgon och sen kom farmor och lämnade lite saker och tog en liten fika och sen åkte vi iväg till kyrkogården och ställde ljus till alla där och sen åkte vi och handlade de sista till imorgon och sen åkte vi hem och då kom mormor och fikade lite med oss och sen var jag tvungen att hjälpa pappa för han fattade inte hur man gjorde med potatisen när han skulle göra en grej, de behöver inte ni veta. Och sen har jag slagit in alla julklappar för imorgon är de ju faktiskt jul!
 
Men nu ska ni få se vad jag fick av mina underbara tjejer igår.
 
 
 
 
 
De va vad jag fick igår och jag älskar alla saker jag fick. Tack så mycket! Jag antar att jag kommer få mer grejer imorgon, hoppas jag. Och jag kanke kommer visa dom oxå men antagligen isåfall på Tisdag.
Jag tror inte att jag kommer hinna blogga så mycket imorgon men vi får se. Nu ska jag städa lite så hörs vi sen. Kram♥
 

Klänningen

Hejsan!
Nu tänkte jag visa lite bilder på klänningen som jag hade ikväll. De är marinblå och är kort framtill och blir längre baktill och så är den lite öppen i ryggen och har "nitar" vid axlarna. Här får ni se. :)
 
Ett litet collage, inte så fint men men...
 
Imorgon lägger jag upp bilderna på vad jag fick av mina underbara tjejer idag. Pus på er. Fivk jätte mycket fint. Men de får ni se imorgon. Jag kommer nog inte blogga mer idag så nu säger jag godnatt.
Kom tillbaka imorgon. Kram Sarah♥ 
 
 
 
 
 
 

God Morgon

Bilder från några veckor sen.
Hej! Jag vaknade nästan precis och har inte gått upp ur sängen ännu. Idag blir nog en bra dag, först ska jag va hemma och fixa lite inför Måndag och sen ska jag iväg på träning och därifrån drar jag direkt med Emelie hem till henne och sen vid 20.00 kommer våra andra kompisar och så har vi en liten Julafton. ♥
Nu ska jag nog ta och kolla på tv och äte en god fruckost.
Kram♥

Vampire Diaries

Tumblr_lvhchwemjl1qdoiqwo1_400_large
Jag ska kolla på The Vampire Diaries nu och sen vet jag inte vad, men vi hörs mer imorn.
Kram♥

Confidence is not for sale

I denhär påssen så ligger min fina klänning som jag köpte idag.
 
Ni får bilder imorgon på självaste klänningen, tänker inte avslöja ännu! ;)

Stan

Tumblr_mfdhnhmgcp1qb9w0so1_500_large
Hej!
Idag är de första dagen på jullovet och jag var tvungen att gå upp 6.00 i morse för att jag skulle in till tandläkaren i stan och nu sitter jag på mammas jobb och har tråkigt.
en de är sista dagen för henne idag så vi kommer gå tidigt härifrån, sen åker vi in till Gallerian och handlar de sista julklapparna och lite annat. Bla. en klänning till mig som jag ska ha på Lördag. Då jag jag och tjejerna ha en liten minijulafton, mys. Och jag kommer antagligen ha den klänningen på "riktiga" Julafton oxå. Ni kan få bilder senare.
 

12.12