Frukost dags

Nu är de dags att göra frukost, jag gick upp vid halv nio men har bara legat i soffan sen dess och inte orkat göra någonting men nu måste jag äta för jag ska spela match senare idag.
 
Igår var jag hos Emelie på tjejmiddag och Emilia hade med sig sin kamera och vi tog lite foton som hon kanske kommer lägga upp på Facebook så då kan jag sno bilder där. ^^
 
 
Nu ska jag börja fixa frukosten, annars kommer den aldrig bli klar.
Vi hörs när vi hörs. ♥

Snabbinlägg

Hej!
Har inte bloggat på några dagar, de beror på attjag har haft massor av prov denna vecka dag efter dag.
Men nu är de lite lungt igen. Idag var jag på träning ganska sen och kom hem vid halv tio så nu är jag nyduschad och fräsch redo för en skön sömn. :)
 
Jag har inga bilder just nu så ni får se en bild från en match nu i helgen:
 
Nu ska jag nog gå och sova för jag är så slut och de börjar könnas i benen efter träningen.
Godnatt. ♥

Näring inan träning

Hellu!
Har kommit hem nu och tagit mig lite youghurt m. flingor och Oboy. ^^
Snart ska jag iväg på träning ska möta uup tjejerna på bussen, men inan ska jag plugga spanska som en galning och efter blir de pluggning oxå. Puuh...
 
 
Nu ska jag sätta igång att plugga igen. Ses.

Spanska

¡Hola!
Jag sitter i mjukiskläder nu och pluggar inför spanskaprovet på Tisdag. Känns som att de kommer gå sådär just nu.
Kan lite men itne allt, men jag ska fortsätta att plugga idag och imorgon och då kommer de säkert att gå bra.^^
 
 
Om ca en haalvtimma är de slut för idag meed pluggandet för då ska jag kolla på "X-factor". Är de någon av mina fina läsare som kollar på de? Vem "hejar" ni på hittills?!
 
Ha en bra kväll. ♥

New Shose

Godmorgon!
Nu sitter jag och  äter frukost och tittar på tv. Tänkte visa er mina nya skor som jag köpte igår när vi var och småshoppade lite.
 
Nya Kängor/Boots från Rizzo. ^^
Senare idag ska jag iväg och spela match mot Enskede och sen ska jag hem och plugga Spanska eftersom att jag har prov på Tisdag. :/
Vi får se om vi hörs mer idag annars hörs vi imorgon. ♥
 

FredagsMys

Hello!
Nu har jag precis kommit ifrån en jättegod middag bestående av; Lövbiff m. Ost, Klyftpotatis och Gurkbitar m. Mozzarella. Mumms. ^^
 
Snart ska jag sätta mig i soffan och kolla på nån film i min stora mysiga OnePiece och mina vita fluffiga tofflor. :)
 

Nu ska jag gå och hämta lite godis eller nått liknande och bara mysa i soffan under en fillt. ♥

Rita Katy Perry

Hello!
Slutade skolan för ca 45 min sen. Cyklade fort hem och tog mig nått att äta och sen kollade jag klart på senaste avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar". Tycker de är så kul att se. :)
Nu ska jag snart ta och rita lite också, tänkte göra en svartvit bild av Katy Perry. Har aldrig ritat så som jag kommer göra nu men vi får hoppas att de går bra.
 
Sen ska jag iväg på träning antingen ska jag kolla eller vara med för min tå har blivit värre idag efter att vi haft idrott.

Rensat Allt

Hejsan.
Nu är jag tillbaka, jag har inte bloggat på nästan en månad nu men jag har rensat hjärnan och bara tagit de lungt ifrån kompisar och allt. Jag har saknat vissa kompisar för de känns som att dom har försvunnit och blivit helt andra peroner men nu är dom tillbaka igen och jag är glad. :)
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar Spanska. Snart ska jag äta mat och sen ska jag nog iväg och kolla på tjejerna när dom spelar match mot Älta. Jag kan inte vara med och spela för att jag har slagit i min tå och den är helt blå, lila, röd och massa fina färger. Inte så bra...